Yliopistopedagogiikkaa

Tänä syksynä lisäkoulutan itseäni osallistumalla ohjausta käsittelevälle yliopistopedagogiikan kurssille. Kurssia on vielä noin kuukausi jäljellä. Sen suurin anti minulle on ollut ohjausharjoittelu, mutta myös kirjalliset tehtävät, kuten ohjauksen orientaatioihin tutustuminen, ovat olleet hyödyllisiä.

Elinikäinen oppiminen ja opiskelu ovat minulle itsestäänselvyyksiä. Olen utelias ihminen ja kiinnostun herkästi kaikesta uudesta. Samaan aikaan haluan pitää hyvää huolta minulla jo olemassa olevista tiedoista ja taidoista, ja siten päivittää ja syventää osaamistani jatkuvasti.

Olen julkaissut opetusta ja oppimista käsittelevässä blogissani nyt kolme postausta meneillään olevaan yliopistopedagogiikan kurssiin liittyen, ja suunnitelmissa on julkaista vielä 1-2 postausta lisää.  Tervetuloa lukemaan!