Musliminaiset & urheilu

Teologia.fi:n kevään teemanumero, Terve tosi ruumis!, on juuri julkaistu. Mukana asiaa uskonnosta ja jalkapallosta, joogasta, kisapapeista ja vaikka mistä! Mukana artikkelini ”Huivilla vai ilman? Musliminaiset urheilukilpailuissa”.

Urheilun ja uskonnon suhde on kiinnostanut minua vuosikausia, ja joskus ajattelin tehdä aiheesta tutkimustakin. Tätä ajatusta en ole vielä toteuttanut, mutta olen ilokseni voinut kirjoittaa muutaman lyhyemmän jutun aihepiiriin liittyen. Syksyisen juttuni tenniksen ja uskonnon risteymistä löydät täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s